Eind 2017 heb ik mijn bedrijfsactiviteiten beëindigd. Bijna 20 jaar verzorgde ik als ondernemer, trainingen in criminaliteitspreventie voor de detailhandel. Op 21 augustus 2017 heb ik mij activiteiten overgedragen aan R&F Training Center.


Ik ben dus met pensioen heet dat dan. Maar stilzitten dat is iets voor mij. Mijn vrouw en ik hebben gelukkig vele activiteiten.


Eén van die activiteiten is reizen. Ons favoriete vakantieland is Italië. Ruim 35 jaar bezoeken we met enige regelmaat dit prachtige land. We hebben werkelijk alle hoeken van Italië al bezocht. De Amalfi kust, Toscane, Adriatische kust, Bloemen Riviera allemaal stuk voor stuk de moeite waard om te bezoeken. Het is voor ons altijd weer net alsof we thuiskomen. Heerlijk klimaat, vriendelijke mensen en culinair gezien een ervaring.


Ook hebben we meer van de wereld gezien. We waren in Maleisië, Venezuela en Brazilië. Maar is en blijft Italië “ons” land.


Op reis naar Italië rijden we door Oostenrijk en niet zelden blijven we daar ook een paar dagen. Oostenrijk is in de winter onze keuze voor de wintersportvakantie maar ook in de zomer is het in heerlijk om van de bergen en leuke dorpjes te genieten.


Misschien tot ziens ergens onderweg.

Startpagina